Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nå blir det enklere å booke takstmann enn å booke flybilletter

For Takstsentralen AS

Sven P. Meyer

Takstsentralen AS

10. juli 2020
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200710043036173.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200710043036173.jpg?maxwidth=2000
0

Om du har hatt behov for å få gjennomført et takstoppdrag, har du sikkert lagt merke til at det kan være krevende å finne en takstmann med riktig kompetanse. Særlig dersom det er snakk om noe annet enn en tradisjonell verditakst eller tilstandsrapport som skal gjøres i forbindelse med salg av bolig. For eksempel taksering av elektroinstallasjoner, maskiner og kjøretøy eller taksering innenfor landbruket. Og finner du først en som har riktig kompetanse, hjelper det ikke så mye hvis vedkommende holder til et helt annet sted i landet.

Da skal du vite at Takstsentralen, som er landets største takstkjede, tilbyr takseringsoppdrag innenfor alle fagfelt i alle deler av vårt langstrakte land. Uansett hvor du bor og hvilket takseringsoppdrag du trenger hjelp til, finner du fagfolk som kan gjøre jobben.

Først ute med innovativ bookingtjeneste

Takstsentralen ønsker imidlertid ikke bare å være landsdekkende innenfor alle fagfelt, men vil også gjøre det så enkelt som mulig å bestille en takstmann. Når de snart lanserer nye nettsider, kommer derfor de til å inneholde en helt ny bookingtjeneste for oppdrag. Ifølge daglig leder i selskapet, Sven Meyer, er målbildet for den nye tjenesten ganske enkelt.

- Tanken vår er rett og slett at det skal bli enklere å bestille en takstmann enn det er å bestille en flybillett, sier han, og forklarer oss litt mer om hvordan det kommer til å fungere: 

- Kunden starter med å oppgi adressen sin, og får da opp all registrert data om boligen, samt et bilde av den. Så blir det mulig å velge type oppdrag som ønskes utført – og allerede på dette tidspunktet kommer prisen for oppdraget automatisk opp. Deretter blir det enten mulig å velge en bestemt takstmann, eller la systemet finne nærmeste takstmann som er ledig den dagen kunden ønsker oppdraget utført, forteller han.

Betalingsløsning som gir trygghet

Betalingen ordnes også i forbindelse med bestillingen av oppdraget, og her blir det både mulig å velge mellom direkte betaling av fakturaen i banken, betaling med Vipps, utsatt betaling eller avbetaling. Det er ikke dermed sagt at pengene går rett til takstmannen før oppdraget er utført.

Selve beløpet settes nemlig inn på en klientkonto. Takstmannen får ikke pengene før oppdraget er oversendt kunden og kunden har fått anledning til å komme med rettelser av eventuelle faktafeil. Godkjenningsprosessen foregår slik at takstmannen har frist til å sende rapporten til kunden innen 48 timer etter befaringen. Deretter må kunden gi sin tilbakemelding innen nye 48 timer.                                                                                                  

- I sum gjør dette at hele prosessen, fra bestillingen starter til betalingen er utført, foregår på en meget enkel, rask, trygg og forutsigbar måte. Takstsentralen er den første aktøren som tilbyr dette i Norge, avslutter Sven Meyer.


2903
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200114085853709.png #FFFFFF
Les også