115

Vi søker CEO til Norges største Takstplattform

På vegne av Takstsentralen søker Express Rekruttering etter en ambisiøs og kommersiell CEO & med-gründer som vil være med å bygge morgendagens proptechselskap.

For Takstsentralen AS

Sven P. Meyer

Takstsentralen AS

13. august 2021
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210813113304908.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210813114828449.jpg?maxwidth=900
0

Arbeidsgiver: Takstsentralen

Stillingstittel: CEO

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

På vegne av Takstsentralen søker Express Rekruttering etter en ambisiøs og kommersiell CEO & med-gründer som vil være med å bygge morgendagens proptechselskap.

Om selskapet

Vi har lansert Takstsentralen med mål om å bli foretrukket plattform og handelskanal for alle Taksttjenester. Vi har så ett mål om å åpne opp for flere relevante tjenester innen bygg og eiendom, med Takst som første bransje ut.
Sammen med over 230 taktsleverandører bygger vi en riksdekkende formidlingsplattform og nettbutikk for kjøp av Taksttjenester i hele Norge. Her skal du enklest mulig reservere eller kjøpe takst tjenester basert på relevant boligdata, kompetente leverandører og transparente priser for best mulig beslutningstøtte.  
Takstsentralen gjør nå ett taktskifte og går inn i en tidlig vekstfase der selskapet skal etablere seg som den fortrukne leverandøren i Norge. Vi har en Nordisk visjon og jobber nå med å beslutte det neste markedet vi skal inn i. Dette samt andre strategisk viktige retningsvalg ønsker vi å inkludere vår neste CEO i. Reisen vår er så vidt i gang, og vi jobber med å alliere oss med stadig flere leverandører, bygge videre på tjenestetilbudet og selskapet som helhet. Vi har store vekst ambisjoner og jobber tett på de viktigste verdiskaperne i markedet. Med strategiske eiere, kompetent styre og ett godt arbeidsutvalg er vi med en CEO godt rustet for veien videre. 

Arbeidssted: Sjølyst, Oslo. Fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor
Oppstart: Etter avtale
Søknadsfrist: Snarest 
Som Takstsentralen sin CEO, vil du kunne:
 • Involveres tett i videre utviklingen av ett ungt selskap innen proptech verdenen - plattform/ tjenesteøkonomi og sette den grunnleggende daglige driften for selskapet.  
 • Bistå ett svært aktivt styret med å ta viktige strategiske veivalg fremover
 • Være med å lede en varig endring i et svært tradisjonelt marked, ved utvikling av fremtidsrettede produkter og forretningsmodeller
 • Bygge opp selskapets strategi, herunder plan for finansiering, oppkjøp/sammenslåinger, investorrelasjoner, risiko m.m.
Du vil få disse primær ansvarsområdene:
 • Det øverste ansvaret for daglig drift av selskapet.
 • Utarbeidelse av prognoser, budsjetter, analyser og regnskap på selskaps- og prosjektnivå
 • Produkteierskap til finansielle transaksjoner i selskapets produkter og tjenester
 • Strategi- og forretningsutvikling gjennom deltakelse i ledergruppen
 • Følge opp og sondere investorer, strategiske partnere, oppkjøpskandidater m.m
 • Dialog med leverandører, bank, regnskapsfører og nye potensielle partnere. 
Kvalifikasjoner 
 • Høyere utdanning på bachelor- eller masternivå, men erfaring kan kompensere for høyere utdanning
 • Gjerne erfaring fra konsulentbransjen eller eiendomsbransjen men ikke noe krav
 • Tydelig gjennomføringsevne og god arbeidskapasitet
 • Håndtere all kommunikasjon med media
Du er den rette hvis du:
 • Identifiserer deg selv som en leder og en kulturbygger, og du har et growth mindset
 • Har erfaring og interesse for tverrsnittet mellom delingsøkonomi, markedsplasser og/eller e-handel
 • Går med en gründer i magen og vil være med å bygge noe der du selv er deleier.
Takstsentralen tilbyr: 
En nøkkelrolle i et selskap i tidligfase vekst, med stort ansvar og mulighet til å forme din egen hverdag. Du blir en del av et lite fremover lent team som kontinuerlig ønsker å utfordre og forbedre både Takstbransjen, våre produkter og måten vi jobber på. Fleksibel arbeidsplass, kontorplass på Sjølyst og hjemmekontor, aksjonærprogram og konkurransedyktige lønnsbetingelser. 
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk her

Spørsmål om stillingen

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Express Rekruttering. Ta gjerne kontakt med Kathrine eller Jannicke på e-post kathrine@express.no eller jannicke@express.no

Kontaktperson: Kathrine Evenmo Ervik

Stillingstittel: Daglig leder

Telefon: 900 60 553

Kontaktperson: Jannicke Hoang

Stillingstittel: Rådgiver

Telefon: 986 30 620


Om arbeidsgiveren

Express rekruttering er fremtidens rekrutteringsselskap. Vi tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester på landsdekkende basis, og har fokus på pris og løsningstid. Vi bruker moderne og relevante tester slik at du som kunde kan være sikker på at kvaliteten i utvelgelsen blir ivaretatt. Sannsynligvis Norges raskeste og mest presise rekrutteringstilbud!

Express Rekruttering AS består av en energisk gjeng med rådgivere som brenner for å gi kundene våre de beste kandidatene på markedet. Du som arbeidssøker skal oppleve at jobbsøkerprosessen kan være smidig, og til og med hyggelig.

Vi er så heldige å få lov til å rekruttere medarbeidere for noen av landets mest spennende arbeidsgivere innenfor ulike fagfelt, så kanskje vi kan hjelpe deg noen skritt nærmere drømmejobben!

Sektor: Privat

Sted: Heggelibakken 4, 0375 Oslo

Bransje: Eiendom

Stillingsfunksjon: Ledelse

Søk her

Nøkkelord

CEO, Hjemmekontor løsninger, Daglig leder, Takstmann, Proptechselskap

FINN-kode: 228131558

Sist endret: 12. aug. 2021 15:45

Stillingsannonsen ble først publisert på finn.no – nesten identisk.


5396
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200114085853709.png #FFFFFF